Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5367
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 42
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5367
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 42
Składniki
biszkopt kakaowy; ubić białka na sztywno z cukrem dodać żółtka, mąkę, proszek do pieczenia kakao , wymieszać upiec biszkopt ,jak wystygnie przekroić na pół
biszkopt kawowy; ubić białka na sztywno z cukrem dodać żółtka, mąkę proszek do pieczenia kawę rozpuszczalną, wymieszać upiec biszkopt, jak wystygnie przekroić na pół
do jednej szklanki mleka wsypać obie mąki cukry, dwie szklanki mleka zagotować wlać mieszankę budyniową i ugotować budyń, jak przestygnie utrzeć z margaryną , pod koniec ucierania wsypać szklankę kawy cappuccino w proszku i dobrze utrzeć. Biszkopty posmarować masą i udekorować polewą czekoladową