Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od mojej serdecznej przyjaciółki. Miłe zaskoczenie:)
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 90
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 111
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 142
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 90
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 111
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 142
Składniki
Kruszonka - połączyć wszystkie składniki kruszonki. Nie ugniatać, ma być sypka. Odstawić do lodówki na ok.15-30 minut. Potem podzielić kruszonkę na dwie części. Jedną część wyłożyć na dno formy (mała tortownica).
Teraz masa:) Wszystkie składniki masy wymieszać. Nie trzeba ubijać (z wyjątkiem piany oczywiście;) ). Masę wylać na wyłożoną na dnie formy kruszonkę. Na wierzch wysypać resztę kruszonki.
Piec w temp.160 stopni 50-60 minut. Uważać na kruszonkę, żeby nie przypaliła się;) Smacznego!