Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 29
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 124
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6652
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1290
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 29
Kalafior zapiekany w mięsie mielonym i boczku to wykwintne danie, które łączy...
Odsłon: 124
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6652
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 1290
Składniki
jaja wbijamy do naczynia
dodajemy cukier
miksujemy do puszystej piany
kiedy skończymy miksować no sitka przekładamy mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i przesiewając mieszamy delikatnie mieszając w jedną stronę nie wyciągając łyżki dopiero na końcu kiedy skończymy mieszać można wyjąć
całość wylewamy na blachę wyłożoną papierem i natłuszczoną
pieczemy w 180 stopniach aż zbrązowieje
wyjąć przestudzić
ananasy kroimy w kawałki wykładamy na biszkopt
gotujemy budyń jak na opakowaniu wylewamy gorący na ananasy
jabłka przesmażone wykładamy na budyń
a na końcu dajemy galaretki
całość do lodówki na 30 minut