Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wyjatkowo wilgotne i puszyste
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1996
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 120
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1996
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2723
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 719
Składniki
Masło utrzeć z cukrem i jajkami na puch dodać marcepan pokrojony w drobniutką kostkę i wszystko razem ucierać kilka minut następnie dodać obydwie mąki wymieszane z proszkiem,sok i resztę składników wszystko razem zmiksować mikserem i wylać do keksowej foremki piec w 170 stopniach ok. 40 minut zostawić w foremce do przestygnięcia.Życzę smacznego.Upieczone ciasto można polać gorzką czekoladą ja akurat nie miałam ,wtedy jest smaczniejsze..