Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierwszy kęs ciasta nie zachwycił mnie, ale im więcej kawałków pochłaniałam tym zachwycałam się coraz bardziej...:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 716
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 81
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Całe jajka ubić z cukrem na puszystą masę,dodać startą skórkę pomarańczową, sok z pomarańczy,wiórki kokosowe,jogurt i olej.Dalej ubijać na małych obrotach. Następnie dodaję mąkę,proszek do pieczenia,sodę i szczyptę soli. Wlewam ciasto do okrągłej formy i piekę 30-35 minut. Ostudzone posypuję cukrem pudrem.