Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest tak pyszne,że zawsze żałuję kiedy widzę ostatni kawałek...:)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1123
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 160
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1123
Składniki
Całe jajka ubijamy z cukrem,budynie wsypujemy do szklanki i uzupełniamy mąką aby szklanka była pełna,dodajemy kakao i proszek do pieczenia.Wszystkie składniki wsypujemy do ubitych jaj ,delikatnie mieszamy.Piec 20-25 min.Przekroić na dwie części. Biszkopt z tartą czekoladą; Jajka całe ubijamy z cukrem,budynie wsypujemy do szklanki i uzupełniamy mąką aby szklanka była pełna,dodajemy proszek do pieczenia. Na końcu wsypujemy startą czekoaldę.Wszystko mieszamy i wylewamy do blaszki.Pieczemy 20-25 min. Masa serowa: Śmietankę ubić z cukrem pudrem i śmietan-fixem, dodać serek naturalny.Wszystko delikatnie wymieszać.Przekładać warstwy biszkoptów i wierzch,posypać kakao lub startą czekoladą. Poncz: Zalać gorącą wodą kawę,dodać rum i wino,wymieszać