Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, łatwe i szybkie w wykonaniu.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Cukier i jajka miksujemy. Dodajemy oliwę i szklankę jogurtu. Cały czas miksując dodajemy następnie mąkę, cukier waniliowy i proszek do pieczenia.
Na natłuszczona blachę o wymiarach ok. 22cm x 33cm wylewamy ciasto, na które wykładamy owoce a wcześniej zrobioną kruszonkę dajemy na owoce. Pieczemy 50 min. w temp. 180°C.
SMACZNEGO!!