Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, lekkie ciasto z rabarbarem!
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4427
Szybka i smaczna
Odsłon: 190
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 141
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 306
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 459
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4427
Szybka i smaczna
Odsłon: 190
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 141
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 306
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 459
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę, następnie dodawać stopniowo cukier i żółtka. Gdy te składniki są już wymieszane, powoli wlewamy olej. Następnie mąka wymieszana z proszkiem do pieczenia, do tego aromat. Wymieszać. Dodać pokrojony w kostkę rabarbar (wcześniej obrany), wszystko wymieszać, wylać na natłuszczoną formę (prostokątna coś ok 30cm). Piec 50minut w temperaturze 160-170 stopni.