Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kawa bez czegoś słodkiego to nie u nas.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy dodając na czubku łyżeczki proszku do pieczenia. Całość łączymy z pomocą jajek i formujemy kulki, które należy lekko dłonią spłaszczyć. Układamy ciastka na wyściełaną papierem do pieczenia blachę.
Pieczemy w temperaturze 180 stopni 10-15 minut w systemie grzałek góra-dół. Po upieczeniu ciastka mogą być miękkie ale stwardnieją po ostudzeniu. Pod wpisem link do innych przepisów na słodkie ciasteczka. Zapraszamy.