Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziecinnie łatwe i szybkie w przygotowaniu, a ile przyjemności z jedzenia!
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4450
Szybka i smaczna
Odsłon: 388
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 153
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 344
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 561
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4450
Szybka i smaczna
Odsłon: 388
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 153
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 344
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 561
Składniki
Banany pokroić w grube plastry ok. 5 cm. Posypać obficie cukrem waniliowym
Gotowe ciasto pokroić na kwadraty, tak, zeby zmieścił się 1 plaster banana. Położyć banana, potrzepać kokosem, zakleić. Smarować ciastko żółtkiem.
Piec w temp 180 stop. przez 20 min.