Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 66
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 60
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 66
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 60
Składniki
Ser ścieramy na tarce o średnich oczkach. Dodajemy do niego pokrojoną na kawałki margarynę, wsypujemy mąkę, sól oraz pieprz cayenne. Do całości wbijamy jajko i zagniatamy ją na jednolite ciasto.
Ciasto rozwałkowujemy i wycinamy z niego różne kształty za pomocą foremek lub kroimy na kwadraty. Ciastka rozkładamy na blaszce wyścieloną papierem do pieczenia i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na ok. 12 minut.