Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny smaczny, zdrowy i dietetyczny obiadek :)
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 20
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 18
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 24
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 48
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 20
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 18
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 24
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 48
Składniki
Makaron ugotowac wg instrunkcji na opakowaniu. Ugotowany przelac zimna woda i odcedzic. Pieczarki pokroic w cienkie polplasterki, cebule dymke ze szczypiorkiem posiekac, piers pokroic na male kwadraciki. Do duzej patelni wlozyc pieczarki i mieso, podlac 1/4 szklanki wody, dodac przyprawy i dusic ok 15 minut- po tym czasie dodac cebulke, dusic ok 5 min. Fasole wysypac na sito, przelac obficie zimna woda i zostawic do odsaczenia. Fasole dodac do miesa i pieczarek, wsypac ugotowany makaron, dobrze wymieszac. Dusic razem ok 2-3 minut do polaczenia sie smakow.