Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 73
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1016
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1146
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 73
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1016
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1146
Składniki
Kapustę drobno poszatkowałem ,dodałem cebulę pokrojoną w kostkę oraz startą na dużych oczkach marchew. Oprószyłem solą i skropiłem sokiem z cytryny. Odstawiłem na 40 min. W tym czasie jogurt ,musztardę ,ocet winny i miód wymieszałem. Po upływie 40 min. wymieszałem z kapustą. Przed podaniem lekko schłodziłem.