Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Crumble ze śliwkami
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 18
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 400
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 156
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 18
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 79
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 400
Jak zrobić karkówkę z grilla? nic prostszego- rzućcie okiem :)
Odsłon: 19577
Składniki
Śliwki ułożyć w naczyniu żaroodpornym lub formie do zapiekania. Płatki migdałowe i płatki owsiane wymieszać z miodem, cynamonem i kardamonem, rozłożyć na owocach.
Rozgrzać urządzenie Airfryer do temperatury 165 stopni.
Do rozgrzanego urządzenia wstawić naczynie żaroodporne. Ustawić czas na 20 minut, zamknąć urządzenie i kontynuować pieczenie do momentu aż urządzenie wyemituje sygnał dźwiękowy.
Podawać na ciepło.
Wskazówka: Do przygotowania crumble idealnie nadają się także jabłka, brzoskwinie oraz truskawki.