Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podać na ciepło - najlepiej smakuje do pieczonego drobiu albo na zimno z chlebem. smakowitość do której zawsze powrócisz.
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 72
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10570
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 237
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 60
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 191
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 72
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10570
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 237
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 60
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 191
Składniki
cukinię kroję wzdłóż na grube plastry,pomidory i oliwki odsączam z zalewy
smażę cukinię na rozgrzanej patelni na intensywnie złoty kolor, na patelnię dodaję również oliwki, pomidory i kapary ( tak by zintensyfikować ich aromat)
warzywa wykladam awrstwowo do wysokiego półmiska, każdą warstwę polewam sosem
sos: czosnek rozgniatam z solą na miazgę, dodaję ulubione ziola i oliwę z oliwek.