Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i aromatyczna cukinia na przystawkę.
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 183
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 19
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 676
...z zimnego piekarnika. To tak nie do końca. Normalnie jak robimy ciasto, t...
Odsłon: 70
Klasyczna , znana i lubiana.
Odsłon: 183
Składniki
Wykonanie : Cukinię pokroić w plastry około 1 cm , wydrążyć środki obtoczyć w soli aby puściła sok. Następnie krążki osuszyć, obtoczyć w mące, roztrzepanych jajkach i bułce tartej wymieszanej z ziołami. Smażyć z obu stron na złoty kolor. Wszystkie sosu: składniki wymieszać z e sobą i przyprawić do smaku.