Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Następna potrawa do przemycenia warzyw. Pożywne, zdrowsze i smaczne.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 49
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 93
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Mięso przekładamy do miski. Cukinię trzemy na tarce o małych oczkach, dodajemy do mięsa. Cebulę również ścieramy na tej samej tarce. Ząbki Czosnku przeciskamy przez praskę. Dodajemy jajko. Przyprawiamy i wszystko mieszamy aż składniki się połączą. Jeżeli będzie za rzadkie dodajemy bułkę tartą i wyrabiamy.
Formujemy kotlety obtaczamy w bułce tartej i smażymy na patelni z obu stron na rumiano.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.