Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, w chrupiącej panierce.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5368
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 42
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5368
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 42
Składniki
Rybę rozmrażamy, przyprawiamy soląi mocno skrapiamy sokiem z cytryny. Następnie wkładamy na godzinę lub dwie do lodówki.
Płatki rozdrabniamy lekko w rękach.
Płaty ryby dzielimy na pół (ja nie lubię smażyć takich ogromnych płatów), moczymy w jajku, a następnie panierujemy w płatkach i smażymy na mocno rozgrzanym oleju.
Przed podaniem jeszcze raz skrapiamy sokiem z cytryny.
Ja podałam rybę z sałatką z brokuła i jajkiem.