Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników masełka czosnkowego, którzy uważają, że masło jest niezdrowe (?). Bardzo smaczna, pikantna pasta do chlebka.
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 28
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 277
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1212
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 28
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 277
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1212
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 120
Składniki
Awokado obierz, usuń pestkę i pokrój na nieduże kawałki. Skrop cytryną, aby nie ściemniało. Czosnek obierz i grubo pokrój, natkę również. Wszystkie składniki zmiksuj blenderem na gładką masę i dopraw do smaku.