Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 166
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 63
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 194
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 250
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 166
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 63
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 194
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 250
Składniki
Margarynę , cukier, jajka ubić. Następnie dodać kakao, pół słoika dżemu, sodę i mąkę połączyć. W trakcie mieszania stopniowo dolewać mleko. Ciasto przelać do formy normalnej biszkoptowej lub do tortownicy w zależności od tego co chcemy zrobić:). piec w 175st ok. 45 min.
do dekoracji polewa i co kto lubi:)
Upieczone ciasto ostudzić i przekroić w połowie posmarować dolną połowę ciasta resztą dżemu i przykryć drugą udekorować polewą.