Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tyle słodyczy to chyba grzech
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 103
Udka z kurczaka z aromatycznym ryżem i kolorowymi warzywami to wyjątkowe dani...
Odsłon: 125
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 357
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 103
Udka z kurczaka z aromatycznym ryżem i kolorowymi warzywami to wyjątkowe dani...
Odsłon: 125
Ta masa truskawkowa jest obłędna. Polecam.
Odsłon: 357
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę , wciąż ubijając dodac cukier i cytrynę
Ręcznie - delikatnie wmieszać w powstałą masę kokos i posiekaną drobno czekoladę.
Na papier do pieczenia nakładać porcje wielkości kopiatej łyżki formując kule i zachowując przerwy miedzy porcjami.
Pieczemy w temp.160 st. około 20 min.