Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię czekolady do smarowania. Niestety sa one bardzo słodkie. Czasem można :) czemu nie ? pozwolić sobię na bombę kaloryczną. Jednak wolę mieć pod kontrolą ilość cukru ;)
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 194
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 353
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 194
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 353
Składniki
Blendujemy owoce a następnie dodajemy resztę składników i wszystko razem też blendujemy lub mieszamy łyżką. Czekoladę można od razu spozywać. Można dać na całą noc do lodówki.
SMACZNEGO :)