Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące ziarenka kawy ukryte pod warstwą białej i gorzkiej czekolady. Doskonałe trio zasmakuje wielbicielom kawy i czekolady.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 253
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 80
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 253
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 74
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 80
Składniki
Czekolady rozpuszczamy w kąpieli wodnej, każdą w osobnej miseczce. Do foremek na czekoladki wlewamy warstwę białej czekolady układamy po 2 ziarenka kawy, zalewamy gorzką czekoladą. Odstawiamy do wystygnięcia, a następnie na 2-3 godziny do lodówki. Czekoladki ostrożnie wyjmujemy z foremek. Smacznego.