Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZAWSZE SMACZNA A SZCZEGÓLNIE W ZIMIE.PRZEPIS NA ZALEWĘ DOSTAŁAM OD ZNAJOMEJ,MOŻNA PROPORCJONALNIE ZMNIEJSZYĆ.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7272
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 226
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42519
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 321
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 7272
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 226
Przepis dnia
Bolońska zapiekanka makaronowa z pieczarkami
Odsłon: 42519
Kotlety z karkówki duszone w warzywach i pomidorowym sosie. Danie wyraziste w...
Odsłon: 321
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSZATKOWAĆ DAĆ DO DUŻEJ MISKI
Z WODY OCTU ,CUKRU I RESZTY SKŁADNIKÓW UGOTOWAĆ ZALEWĘ ZALAĆ GORĄCA POSZATKOWANĄ KAPUSTĘ DOBRZE WYMIESZAĆ JA ZROBIŁAM TO TŁUCZKIEM.WKŁADAĆ DO SŁOIKÓW RESZTĄ ZALEWY UZUPEŁNIĆ KAŻDY SŁOIK I PASTERYZOWAĆ 30 MIN. W nawiasie pomniejszone proporcje.