Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
regionalna potrawa na Ślasku w rejonach gdzie są lasy,to bardzo dobre i syte danie,polecam
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23616
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 77
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23616
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 77
Składniki
gr ,z zyby lesne kroimy na kawalki,lub plasterki dusimy z cebula na masle dodajemy 2 lub 3 jajka,mieszamy i zalewamy smietana,nie podaje dokladnych proporcji,bo wszystko robi sie na wyczucie,dosmacza indywidualnie,warto sprobowac