Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
regionalna potrawa na Ślasku w rejonach gdzie są lasy,to bardzo dobre i syte danie,polecam
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6508
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1161
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 752
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6508
Wędzony w ciepłym dymie 65 C przez trzy godziny.
Odsłon: 147
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 1161
Składniki
gr ,z zyby lesne kroimy na kawalki,lub plasterki dusimy z cebula na masle dodajemy 2 lub 3 jajka,mieszamy i zalewamy smietana,nie podaje dokladnych proporcji,bo wszystko robi sie na wyczucie,dosmacza indywidualnie,warto sprobowac