Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecone przez koleżankę, oczywiście wypróbowane.Trochę przeze mnie zmodyfikowane.
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23609
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 75
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23609
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 75
Składniki
Galaretkę rozpuścić 1 1/2 szklanki gorącej wody wystudzić.Truskawki zmiksować,połączyć z galaretką.Śnieżkę przygotować według przepisu na opakowaniu.Do pucharków skruszyć po trzy bezy,następnie ostrożnie wlać tężejącą masę truskawkową,wstawić do lodówki gdy stężeje położyć ubitą śnieżkę, udekorować truskawkami