Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie, nie ludzki deser, trauma dzieciństwa...a jednak ubóstwiane przez nas, traumatyczne wspomnienie...teraz kochamy ;)
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 70
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 90
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 119
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 70
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 90
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 119
Składniki
Mleko gotujemy z rodzynkami (10 min), następnie wsypujemy cukier, dodajemy kaszę i gotujemy przez około 8 min. Kaszę przekładamy do misek. Morele razem z zalewą zagotowujemy, dodajemy wymieszaną w zimniej wodzie, mąkę. Całość zagotowujemy, przekładamy owoce na kaszę. Deser idealny na ciepło, jak i na zimno.