Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki a zarazem przepyszny deser brzoskwiniowy i nie pytajcie ile on ma kalorii bo i tak od czasu do czasu trzeba wrzucić na luz :)
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 366
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 229
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 366
Składniki
Śmietanę ubijamy na sztywno. Cukier puder i serek mascarpone dodajemy do bitej śmietany w 3 etapach, każdorazowo po dodaniu mieszamy mikserem. 6 połówek brzoskwiń blendujemy na gładki mus i wlewamy go do 4 szklaneczek, następnie dodajemy do każdej z nich bitą śmietanę z serkiem oraz pozostałe brzoskwinie pokrojone w drobną kosteczkę. Całość posypujemy pokruszonymi herbatnikami.