Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 179
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 100
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1800
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 58
Składniki
parówki pokroić na 3 kub 4 cześci jakie kto woli duże kawalki, ponacinać na krzyż na końcach dość głęboko i smażyć
pieczarki obrac pokroić mniejsze na ćwiartki wieksze na szóstki i oddzielnie smażyc do odparowania wody
ser starkowac
pieczarki i ser dodac do parówek i razem chwile jeszcze smażys aż sie dobrze rozpusci i wymiesza ser
doprawic solą i pieprzem-SMACZNEGO