Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnej roboty bez konserwantów konserwa na kanapki.
Lubisz popularnego batona z karmelem i orzechowym nadzieniem? Mamy coś dla ci...
Odsłon: 726
Ryż z kurczakiem i szpinakiem, to szybkie i smaczne danie. Pyszny obiad, któ...
Odsłon: 89
Lubisz popularnego batona z karmelem i orzechowym nadzieniem? Mamy coś dla ci...
Odsłon: 726
Ryż z kurczakiem i szpinakiem, to szybkie i smaczne danie. Pyszny obiad, któ...
Odsłon: 89
Składniki
Wykonanie: Mięso zmielić ze słoniną i doprawić solą, pieprzem, gorczycą i roztartym czosnkiem. Dokładnie wymieszać i wlać 2 łyżki wody do mięsa. Jeszcze raz połączyć dokładnie składniki ręką i włożyć do wyparzonych słoików.
Gotować około godziny, następnie wynieść w chłodne miejsce na 24 godziny. Po upływie czasu ponownie gotować przez jedną godzinę. Przechowywać w chłodnym miejscu. Po otwarciu słoika najlepiej spożyć w ciągu trzech dni.