Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, proste, smaczne :D
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41144
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 92
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 115
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 146
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 41144
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 92
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 115
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 146
Składniki
Do naparu kawowego wsyp cynamon, zamieszaj, odstaw do wystudzenia. Żółtka i połowę cukru pudru utrzyj na puszysta masę, najlepiej w kąpieli wodnej.
Twaróg wymieszaj z miodem i pozostałym cukrem pudrem, małymi porcjami dodawaj do gotowej masy żółtkowej, ciągle mieszając.
Połowę biszkoptów włóż na kilka sekund do kawy. Od razu umieść na spodzie prostokątnej formy /moja miała 25x25cm / myślę że mniejsza była by lepsza. Na biszkoptach rozsmaruj 4/5 kremu. Pozostałe biszkopty włóż na kilka sekund do kawy. Ułóż je na kremie i przykryj pozostałym kremem
Górę posyp delikatnie przez sitko kakao, a potem wiórkami czekoladowymi lub przygotuj inną dekorację :D