Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska dla niespodziewanych gości.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 79
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1024
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1147
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 79
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1024
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1147
Składniki
Wykonanie: Kostki rozmrozić. W między czasie przygotować sos: zmieszać chrzan z jogurtem, wbić jajko, doprawić solą, pieprzem i koperkiem. Obtoczyć dorsza sosem, posypać otrębami. Zapiekać 30 minut w temp. 170-180 stopni. Opcjonalnie podawać skropionego cytryną.