Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Napój smaczny, nieprzesłodzony
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Składniki
Wykroić miąższ z arbuza i wsadzić do blendera dodać miód, sok z cytryny oraz kilka listków mięty (można pominąć miętę jeśli ktoś jej nie chce ) Dodać kilka kostek lodu, Całość zmiksować po czym dodać wodę mineralną
Gotowy napój przelać do szklanek :)