Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla osób lubiących zjeść dietetycznie ale i smacznie.
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 208
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 71
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 248
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 412
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 208
W gorące dni nie można zapomnieć o piciu dużej ilości płynów. W ciągu dnia wa...
Odsłon: 71
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 248
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 412
Składniki
Filet opłukać, osuszyć, rozciąć poprzecznie na 2 płaty, lekko rozklepać. Na jednym kawałku ułożyć śliwki, na drugim morele. Oprószyć solą i pieprzem. Zrolować, spiąć wykałaczkami.
Roladki usmażyć na złoto na łyżce oleju. Na drugiej patelni bez tłuszczu uprażyć migdały.
Gotowe roladki podać na sałacie. Polać jogurtem, posypać płatkami migdałowymi.