Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Myślałam że nie można zachwycać się cebula ale prosty przepis i jej smak mnie zauroczył.Szybkie przygotowanie i głęboki skarmelizowany smak choć zakraszany łzami okazał się strzałem w dziesiątkę na pyszna kolacje dla rodziny.
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 65
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1010
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1140
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 65
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 1010
Kuchnia wegetariańska z roku na rok cieszy się coraz większą popularnością. I...
Odsłon: 1140
Składniki
Cebulę obieramy,płuczemy i szatkujemy na drobne kawałki. W garnku topimy masło dodajemy cebule i dusimy ok 50 min.aż zmięknie.
Kiełbasę kroimy w plasterki i podpiekamy na odrobinie oliwy aż nabierze rumianego koloru.Odsączamy .
Gdy cebula będzie już miękka dodajemy kiełbasę przyprawiamy solą, pieprzem.paroma kroplami przyprawy w płynie i podajemy z pieczywem. Smacznego:))