Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka smakuje w kazdym wydaniu.
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 80
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 108
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 61
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 80
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 108
Składniki
karkówkę pokroić w plastry i lekko rozbić dłonią ,z soli,pieprzu,majeranku,imbiru i czosnku i papryki zrobić mieszankę,którą ,posypac karkówkę i odstawic na godzinę
na patelni rozgrzac olej,kazdy plaster mięsa otoczyć w mące i smażyc na rumiano,mięso przełożyć do garnka ,wlac bulion
cebulę i marchew pokroić i podsmażyć na tej patelni na której smażone bylo mieso,przełożyc do rondla,dodać przyprawy i dusic na wolnym ogniu do miekkości mięsa,sosu nie trzeba zageszczać poniewaz mięso było panierowane w mące
kiedy mięso będzie miekkie doprawic do smaku i dodac natke pietruszki,podawac z ziemniakami i sałata w sosie śmietanowo-jogurtowym