Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12031
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 216
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12031
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 216
Składniki
Przygotować syrop octowy z przyprawami i na gorący włożyć pokrojoną w spore kawałki dynię ,gotować na słabym ogniu od chwili ponownego zawrzenia ok. 40 min. to znaczy do chwili ,gdy stanie się lekko szklista. Złożyć gorącą do słoików ,zakręcić ,ułożyć do góry dnem do wystudzenia.