Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super staropolski przepis na dyniankę.
Usmażone kostki z mintaja zrobione w sosie pomidorowym z cebulą.
Odsłon: 25
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 29
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 680
Usmażone kostki z mintaja zrobione w sosie pomidorowym z cebulą.
Odsłon: 25
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 29
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 680
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć i ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Dynię pokroić, zalać bulionem, dodać pokrojone ziemniaki. Gotować powoli około 25 minut, następnie zmiksować. Wlać sok z kiszonych ogórków, doprawić do smaku i rozlać na talerze. Wsypać porcjami fasolę do zupy z dodatkiem startego kiszonego ogórka i podawać.