Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, winne ciasteczko do kawy.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 63
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 60
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1551
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 63
Składniki
Wykonanie: Białka ubić na sztywną pianę z cukrem i połączyć z żółtkami wymieszanymi ze śmietanką.
Wsypać obie mąki, proszek do pieczenia, jeszcze raz delikatnie wymieszać.
Ciasto przelać do przygotowanej tortownicy (średniej) i wyłożyć owoce.
Piekarnik rozgrzać do temperatury 170 stopni i piec około 25 minut. Po upieczeniu posypać cukrem waniliowym.