Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie troszkę pracochłonne jednak efekt końcowy wynagradza trud włożony w przygotowanie.
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 24
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 22
Miałam w lodówce miseczkę ziemniaków z wczorajszego obiadu, więc ugotowałam s...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam.
Odsłon: 285
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 24
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 22
Miałam w lodówce miseczkę ziemniaków z wczorajszego obiadu, więc ugotowałam s...
Odsłon: 44
Polecam.
Odsłon: 1204
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Z pałek trzeba wyjąć kości( bez rozcinania mięsa!!)- przy kolejnych sztukach dojdzie się do wprawy. Od środka i z zewnątrz natrzeć przyprawami. Pieczarki usmażyć, doprawić, przestudzone połączyć z serem. Przygotowanym farszem napełnić pałki zamknąć wykałaczkami. Przed pieczeniem na wierzch można położyć odrobinę masła, posypać cebulą pokrojona w piórka. Piec pod przykryciem w 180 st przez ok 50 min.