Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjemność smakowania w długie zimowe wieczory:)))Dobre dla zapracowanych jako śniadanie do pracy lub szybki obiadowy dodatek:)))smaczny zarówno na zimno jak i na gorąco:)))Super przepis:)pamiątka po mojej babuni:)))Niepowtarzalny smak:))))
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 148
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 63
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 148
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 63
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1090
Składniki
Fasolę obgotować,ale żeby nie była zbyt miękka:)pokroić na dowolne kawałki.Cebule pokroić w talarki,marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach,poddusić razem na oleju,dodać wszystkie przyprawy dobrze wymieszać.Przelać farsz do fasoli. Jeszcze gorące nakładać można w słoiki i pasteryzować 30 minut,bo to fasola!!!!!.