Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znudziła mi się fasolka szparagowa podawana w bułce tartej, więc zaczęłam kombinować :) Eksperyment okazał się bardzo trafny.
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 612
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2031
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1283
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 140
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 106
Bardzo prosta a smaczna i zdrowa surówka z 3 warzyw: sałaty lodowej, ogórka i...
Odsłon: 612
Sernik bez pieczenia z truskawkami to wymarzony deser na upalne dni. Świetnie...
Odsłon: 2031
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 1283
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 140
Sałatka makaronowa jest sycąca, uzupełniona warzywami, aromatyczna , wprost d...
Odsłon: 106
Składniki
Fasolkę obgotowałam na półmiękko na parze. Czosnek przecisnęłam przez praskę, pomidory pokroiłam w malutką kostkę. Na patelni roztopiłam masło, wrzuciłam czosnek, po chwili pomidory i smażyłam przez kilka minut.
Kiedy fasolka była już zupełnie miękka dodałam koperek i śmietanę. Całość dokładnie wymieszałam.
Taka fasolka może robić za sałatkę do obiadu, albo można ją wsunąć ze świeżym pieczywem.