Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie na obiad i nie tylko na zimno też jest smaczne.
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 28
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 29
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 46
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 142
Udka faszerowane młodą kapustą to wyrafinowane danie, które łączy w sobie soc...
Odsłon: 28
Gołąbki z młodej kapusty z dodatkiem soczystych różyczek brokuła to elegancki...
Odsłon: 29
Filet z kurczaka na młodej kapuście to prawdziwa uczta dla zmysłów, łącząca w...
Odsłon: 46
Smaczna, lekka zupa.
Odsłon: 142
Składniki
Piersi i boczek kroimy w zdłuż w cienkie paski. Bierzemy kawałek piersi na niego kładziemy plasterek boczku robimy nacięcie na środku i przewijamy jak faworka, solimy i pieprzymy, następnie moczymy w jajku i bułce i kładziemy na patelkę z rozgrzanym olejem.