Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące kotlety.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 134
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 82
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 134
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 82
Składniki
Fileta umyć i pokroić wzdłuż włókien. Przyprawić przyprawą do kurczaka.
Jajo wbić do głębokiego talerza i roztrzepać.
Do drugiego talerza pokruszyć płatki kukurydziane i wymieszać z bułką tartą w proporcji 1:1.
Obtaczać mięso najpierw w jajku, potem w bułce z płatkami i smażyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.