Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11851
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 204
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11851
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 204
Składniki
Na połowę ciasta francuskiego wyłożyć masę makową. Złożyć ciasto na pół - tak że w środku jest masa. Wyciąć kształt choinki i ponacinać jak na zdjęciu.
Każdy paseczek trzeba powywijać.
Gotową choinkę posmarować roztrzepanym jajkiem i piec wg. wskazówek na opakowaniu z ciasta francuskiego