Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Frykadelki są smaczne, pożywne. Lubią je dzieci!
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 89
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 21
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 60
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 89
Doskonałe kotlety mielone z szynki wieprzowej. Mięso jest odpowiednio delikat...
Odsłon: 21
Młoda kapustę można potraktować jak sałatę. Dzisiaj proponuję surówkę w sosie...
Odsłon: 60
Składniki
Ziemniaki, ogórka, cebulę i jabłka pokrajać w drobną kostkę. Do ziemniaków dodać kolejno ogórki, jabłka, cebulę i koperek. Widelcem, żeby nie rozgnieść ziemniaków wymieszać. Doprawić sałatkę, dodać majonez i musztardę.
Filety rozmrozić. Bułeczkę porwać na kawałeczki, namoczyć. Dokładnie odcisnąć.
Filety skropić sokiem z cytryny. Zmielić. Wymieszać z zieleniną, bułeczką i jajkiem. Doprawić do smaku i dokładnie wyrobić.
Z masy uformować frykadelki. Obtoczyć w bułce i usmażyć na rumiano. Podawać z sałatką.