Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 248
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 130
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 638
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 248
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 130
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 638
Składniki
Oczyszczone i umyte golonki gotowac w przyprawach do czasu az mieso zacznie odchodzic od kosci.
Przygotuj bejce,dokladnie mieszajac wszystkie skladniki.
Golonki po ugotowaniu wyjmujemy do brytfanny w ktorej ma sie dopiekac,nacinamy skorke,ja skore calkiem sciagam ,nacieramy bejca golonke reszta bejcy podlewamy wlewamy do brytfanny
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do190 stopni okolo 50 min
Podajemy z pieczonymi ziemniakami,chrzanem,lub zeby bylo zdrowiej z salatami.