Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trzy składniki = pyszne danie. Tylko mój starszy syn nie może się przekonać do tego dania, pozostali zawsze proszą o dokładkę. :)
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 147
Bardzo smaczny, kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany p...
Odsłon: 147
Składniki
Ser pokroić na mniejsze kawałki, ewentualnie odkroić niejadalną skórkę. Rozpuścić na patelni, dodać śmietanę i gotować przez chwilę. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Gnocchi wrzucić do osolonego wrzątku, po wypłynięciu gotować przez dwie minuty na małym ogniu. Wyciągać łyżką cedzakową i układać na talerzach. Polać gorącym sosem. Smacznego!