Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste a takie smaczne !
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 78
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 78
Składniki
ziemniaki surowe kroimy w cienkie talarki, wrzucamy do naczynia zaroodpornego i zalewamy smieta polaczona z serem rozgniecionym czosnkiem i przyprawami,
jezeli mamy normalna smietane gesta mieszamy ja z mlekiem, albo z bulionem z kostki, powstala masa zalewamy ziemniaki pieczemy okolo 40 minut w piekarniku poczatkowo pod przykryciem, w 180 stopniach
polecam rowniez jesli ktos lubi zamiast sera gruyera dolozyc pokrojony ser kozi plesniowy jesli kots lubi wtedy naprawne sa wykwintne w smaku, polecam