Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie krucha i soczysta. Bardzo łatwa w przygotowaniu. W końcu ulubiona pora rodaków ;)
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 888
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5171
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 40
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 888
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5171
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 40
Składniki
Mięso myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Kroimy na plastry 1,5 cm, po czym przekładamy do miski i zalewamy sosem, dodajemy olej. Mięso dokładnie łączymy z sosem oraz olejem i wstawiamy na 12 godzin do lodówki. Mięso wyjmujemy z zalewy, grillujemy co kilka minut przekładając mięso na ruszcie, by się nie przypaliło.